Látogass el Facebook oldalunkra is!Nézd meg Linkedin oldalunkat is!Nézd meg YouTube csatornánkat!

MUNKÁINK I Földmunka

A kritikus és kihívásokkal teli nagytömegű földmunka-projektek szakértői vagyunk – jelentős referenciákkal rendelkezünk ezen a területen. Szakembereink felkészültségét és erőforrásainkat demonstrálja többek között egy igazán egyedülálló feladatunk: Magyarország Paks II. Atomerőműjének földmunkáit végezzük, a PAKS I. földmunkákat 2022-ben sikeresen teljesítettük, az elvárt legmagasabb minőségben, határidőre. Kiemelkedő tapasztalat és elkötelezettség jellemez minket ezen a tevékenységi területünkön is.

M4-es autóút (Magyarország)

Paks / Magyarország / 2023 -

PAKS I. és II. Atomerőmű földmunkák

PAKS I.-földmunkákat 2022 novemberében sikeresen teljesítettük, az elvárt legmagasabb minőségben. A PAKS II. Atomerőmű kivitelezése 2023-ban indult, s tart 2024-ben is.

Paks II. földkitermelésére és az atomerőmű-terület előkészítésére szerződtünk az 5-6. számú nukleáris blokkok alatt, öt méter talajvízszintig. A projekt egyedülálló a mélyépítés területén, ugyanis a területről 600.000 m3-t is meghaladó földet termelünk ki. A kivitelezés kiegészítő munkái a régészeti szakfelügyelet mellett az ideiglenes szállítóutak kiépítése, valamint a rézsűfelületek kialakítása és geotextíliával való bevédése.

Galéria

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram