Látogass el Facebook oldalunkra is!Nézd meg Linkedin oldalunkat is!Nézd meg YouTube csatornánkat!

Így látogatható az épülő Kalocsa-Paks Új Duna-híd projekt

2021.06.28.

Látogasd meg az épülő Kalocsa-Paks Duna-hidat!

Az 512.sz. út Kalocsa-Paks között épülő Új Duna-híd látogatóközpontja az alábbi időpontokban fogadja az érdeklődőket:

2021.07.02. (péntek) 13:00 – Lakossági érdeklődők - Jelentkezési határidő 2021.06.30. (szerda) 12:00
2021.07.30. (péntek) 13:00 – Lakossági érdeklődők - Jelentkezési határidő 2021.07.26. (hétfő) 12:00

A változás jogát fenntartjuk!

Kollégáink védelme és a kivitelezés biztonsága érdekében csak COVID-19 védettségi igazolvánnyal rendelkezők fogadása lehetséges, zárt térben védőmaszk használata kötelező.

A látogatások létszáma minimum 8, maximum 15 fő lehet. Alkalmanként egy turnusra van lehetőség. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy előzetes bejelentkezés és a minimum létszám betöltésének hiányában nem áll módunkban csoportokat fogadni. Lakossági érdeklődőknek 1-1,5 óra, szakmai szervezetek esetén 1,5-2 óra a tervezett program időtartama, mely magában foglalja a kötelező munkavédelmi oktatást, egy interaktív eszközök segítségével történő szóbeli tájékoztatást a projektről és annak előrehaladásáról, illetve egy vezetett körsétát a műtárgy közvetlen közelében. Kérjük az érdeklődőket, hogy a munkaterületen történő közlekedés miatt megfelelő, zárt cipőben érkezzenek. A szükséges munkavédelmi felszereléseket (védőmellény, védősisak) a helyszínen biztosítjuk mindenki számára.

Mérnökök, beruházók, üzemeltetők részére külön egyeztetett időpontban, havi egyszeri alkalommal biztosítunk lehetőséget a projekt megtekintésére.

Bejelentkezés e-mail formájában lehetséges a paks_dunahid@dunaaszfalt.hu email címen.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram