Látogass el Facebook oldalunkra is!Nézd meg Linkedin oldalunkat is!Nézd meg YouTube csatornánkat!

Kedves jövőbeli infrastruktúrát építő mérnök! - Várunk téged is a Duna Group Szabadegyetemén!

2021.06.21.

Duna Group Szabadegyetem

HOGY MI IS AZ A SZABADEGYETEM?

A hely,

  • ahol megismered a jövő infrastruktúra építőit,
  • ahol bejárhatod az ország legizgalmasabb út- és hídépítés projektjeit,
  • ahol a szakmai előadások után hátradőlve ihatsz meg egy hideg fröccsöt,
  • ahol a projektbejárások után bor- és sörkóstolón is részt vehetsz,
  • ahol a BIM nem csak három betű lesz, hanem valóság!

Köszöntünk azon kevés meghívott között, akit a Duna Csoport meginvitált a második nyári Szabadegyetemére!

A tavaly elsőként megrendezett programmal egy felszabadult hangulatú, szakmai rendezvénysorozatot indítottunk el, melynek célja, hogy már a hallgatói évek alatt személyesen is összeismertesse egymással a jövő infrastruktúra építőit.

A Duna Group Szabadegyetem négynapos programsorozata a meghívottak számára teljes mértékben ingyenes!

Az eseményen résztvevőknek lehetőséget kívánunk adni arra, hogy betekintést nyerhessenek az infrastruktúra építési szakma kulisszatitkaiba, miközben várhatóan az egész életükre szóló ismeretséget köthet mindenki a meghívott öt egyetem hallgatóival.

A Duna Group Szabadegyetemet idén is a lehető legérdekesebb programokból állítjuk össze, és ezúttal is központi szerepet szánunk az innovációnak, azon belül a BIM-nek. Ennek megfelelően bejárjuk az ország két jelentős építőipari projektjét: Tiszaugnál az M44-esen épülő Tisza-hidat, míg Pápa térségében a 83-as főút építkezését.

Az iparági témák mellett a csapatépítés is teret kap a hosszú hétvégén: ennek kereteit a sör- és borkóstolás, valamint a gasztronómia adja.

A Szabadegyetemet idén is egy oklevél átadásával zárjuk, mely birtokában nem csak a Duna Group Tehetséggondozási programjába tudnak jelentkezni a hallgatók, de a július 22-ig jelentkező első 60 hallgatót egy hétvégi EFOTT bérlettel is jutalmazzuk. Emellett segítünk a résztvevőknek szakmai gyakorlati helyet és diplomamunka témát találni, továbbá állásokat is kínálunk.

Várjuk a rendezvény sikerességét támogató jelenléted!

Út-? Híd-? Vízépítés? Itt a helyed!

​Helyszín: Budapesti Műszaki Egyetem, Kármán Tódor Kollégium
Időpont: augusztus 5-8.
Ellátás: teljes
Részvétel: ingyenes, de regisztrációhoz kötött, illetve a programok típusaiból adódóan védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

szabadegyetem@dunaaszfalt.hu

 

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram