Látogass el Facebook oldalunkra is!Nézd meg Linkedin oldalunkat is!Nézd meg YouTube csatornánkat!

Új aszfaltburkolat várja a pácienseket a gyulai kórháznál

2023.10.06.

Jobb és biztonságosabb feltételekkel várja mától a gyulai kórház a pácienseket – a Duna Aszfalt Zrt. közreműködésének köszönhetően.

A Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai Pándy Kálmán tagkórháza jelentős támogatásban részesült: a korábban életveszélyes, rossz állapotú 850 négyzetméternyi útburkolat helyett teljesen megújult burkolat várja a betegeket és látogatókat a Semmelweis tömbnél. Továbbá egy használhatatlan bejárati lift helyett egy új vasbeton rámpa segíti a közlekedést és a bejutást az intézménybe.

Az új útburkolatot és vasbeton rámpát a kivitelező Duna Aszfalt Zrt. adományozta a kórház számára, önköltségi áron is a támogatás mértéke meghaladja a huszonötmillió forintot.

A Békés Vármegyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának Semmelweis tömbjében működő Gyermekgyógyászati és Szülészet-nőgyógyászati osztály előtt az útburkolat az elmúlt években nagyon elhasználódott. Az épület megközelítését a Duna Aszfalt Zrt. által kivitelezett új aszfaltburkolat, megfelelő csapadékvíz elvezetéssel biztonságossá tette. A mentőautók, a babakocsik és a gyalogosok az akadálymentes, felújított útszakaszon át közelíthetik meg most már az épületet” – mondta el dr. Becsei László, a gyulai kórház főigazgató orvosa.

A hivatalos átadón jelen volt Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, dr. Becsei László főigazgató főorvos valamint Puskás Béla, a Duna Aszfalt Zrt. területi igazgatója és Tóth László, a Duna Aszfalt Zrt. igazgatósági elnöke.

A közel 35 éves Vállalatunk történetében a jótékonykodás mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, különösképpen az egészségügy területén állunk egy-egy jó ügy mellé, legyen szó akár felújításról vagy műszerbeszerzésről; egyébként a sport világában is jelen vagyunk több hazai csapat szponzoraként” – tette hozzá a Duna Aszfalt Zrt. igazgatósági elnöke, Tóth László.

A vállalat rendszeresen támogatja a hazai egészségügyi intézményeket, így tett a közelmúltban is: a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházat támogatta harmincmillió forint értékű eszközparkkal. A kecskeméti kórház Gyermekkardiológiai osztálya és Tüdőbelgyógyászati osztálya jutott egy-egy nagyértékű, a munkájukhoz szükséges műszerhez.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram